0
blog

Voor de eerste keer onder de zonnebank: enkele tips

By 30 november 2019juli 30th, 2021No Comments

 

We vertelden je al vanaf welke leeftijd je onder de zonnebank mag in Nederland. Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, is elk begin moeilijk. Daarom geven we je in deze blogpost enkele tips voor je eerste keer onder de zonnebank. Door dit advies te volgen, zorg je voor een bruine, maar ook een gezonde en gehydrateerde huid. We wensen je veel zonnebank plezier.

Zonnebankbril

Een zonnebril kent iedereen, maar ken je ook een zonnebankbril? Deze bril beschermt je ogen tegen het UV-licht terwijl je onder de zonnebank ligt. Te veel stralen kunnen namelijk schadelijk zijn voor je ogen. Voor jongeren is deze bril misschien niet zo sexy, maar toch is hij enorm belangrijk als je nog jaren van een goed zicht wil genieten.

Verzorging

Als je onder de zonnebank ligt, is het niet enkel belangrijk om je ogen te beschermen. Het is ook belangrijk om de rest van je lichaam te verzorgen. Dit doe je best met een zonnebankcrème. Veel mensen gebruiken geen zonnebankcrème omdat ze denken dat dit voor een minder bruine kleur zorgt. Maar niets is minder waar. Veel crèmes bevatten een bronzer die juist zorgt voor een diepgaande(re) bruining. Daarnaast hydrateert, voedt en verzorgt een zonnebank lotion je huid. En dat terwijl jij rustig kunt genieten van je beurt onder de zonnebank.

Faceboom

Bij House of Tan zijn we ervan overtuigd dat je gezicht een afzonderlijke verzorging verdient voor onder de zonnebank. Je gezichtshuid is immers niet hetzelfde als die van je lichaam en ook zijn rimpels en andere tekenen van huidveroudering veel makkelijker te zien op je gezicht.  Daarom hebben wij Faceboom geïntroduceerd. De bronzer die deze crème bevat, zorgt net als bij de gewone zonnebankcrèmes voor een extra bruiningsboost. Het verschil met een andere zonnebankcrème is dat de Faceboom gespecialiseerd is in de verzorging van je gezicht.

Verzorg je huid

Iedereen heeft het recht om te genieten onder de zonnebank. Maar (eigenlijk) wel op één voorwaarde: verzorg je huid. Wanneer je voor de eerste keer onder de zonnebank gaat, raden wij aan om bovenstaande tips te volgen. Op die manier kun je hier een routine van maken en kun je vaker en veiliger genieten van je zonnebanksessies.