0
blog

Verzorg je huid onder de zonnebank

By 7 maart 2020juli 30th, 2021No Comments

 

Voordat ze het vliegtuig opstappen naar de zon, bezoeken jaarlijks heel wat Nederlanders de zonnebank. Het is de ideale voorbereiding op wat komen gaat, zegt dermatoloog en wetenschapper Stan Pavel. Bij House of Tan vinden wij het daarom belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de uv-stralen die vrij komen terwijl je lekker licht te bruinen. Onze verschillende zonnebankcrèmes voeden en verzorgen tijdens je korte, maar krachtige sessie onder de zonnebank.

Sneller bruiner

Niet iedereen blijkt een voorstander van zonnebankcrèmes. Veel mensen denken dat dit ten koste gaat van hun bruine kleur. Sommigen zijn er zelfs rotsvast van overtuigd dat hun huid, na het gebruik van een zonnebankcrème, helemaal geel is geworden. Dit is echter niet het geval met de zonnebankcrèmes van House of Tan.

Onze producten bestaan namelijk enerzijds uit een natuurlijke bronzers en hoogwaardige ingrediënten die de huid verzorgt, voedt en hydrateert. Anderzijds beschikken onze producten ook over een DHA bronzer, een bruiningsversneller waardoor je huid na de zonnebanksessie ook sneller, mooier en egaler bruin wordt.

All-in bescherming

De zonnebank gebruiken, doe je niet enkel voor een bruiner lichaam, maar ook voor een bruiner gezicht. Vanzelfsprekend dus dat je ook hier zorgvuldig mee omspringt. Daarom hebben we bij House of Tan een premium zonnebankcrème ontwikkeld die exclusief gespecialiseerd is in de verzorging van je gezicht. De Faceboom is speciaal voor het gezicht en het biedt de beste verzorging en een extra bruiningsboost.

Optimale zonnebankervaring

Op dit moment zijn er heel wat aanbieders van zonnebankcrème op de markt. Het is voor ons dus zaak om ons te differentiëren van andere aanbieders. Dit doen we door ons te onderscheiden als prestigemerk. Onze producten worden gemaakt in Nederland en wij werken samen met de allerbeste laboratoria en beroemde parfumeurs. Door te luisteren naar onze klanten kunnen wij crèmes aanbieden speciaal gemaakt voor ieder geslacht.

Vele mensen voelen zich verplicht om een unisex zonnebankcrème te kopen, vanwege het beperkte aanbod. Bij House of Tan beseffen we dat een zonnebank een luxeproduct is. Je wilt hier optimaal van genieten. Wij vinden dat deze lijn moet doorgetrokken worden naar de zonnebankcrèmes. Daarom hebben we naast onze unisex versie ook een mannelijke, Mr Black, en een vrouwelijke versie, Ms Pink, op de markt gebracht. Op die manier streven wij ernaar je ervaring onder de zonnebank te optimaliseren.

Een zonnebankcrème is dus niet langer meer een verplicht nummertje ter bescherming van je huid. Het geeft ook een extra dimensie aan je zonnebankervaring.