Over House of Tan

Wie leest nou zo’n oersaaie “over ons” pagina, waarin je als bedrijf zegt hoe geweldig je bent? Niemand. Daarom moet je deze wel lezen.

Jij lijkt ook op mij

Stel je voor je loopt de zonnestudio in om lekker 20 minuten te gaan zonnen. Je staat op het punt €11 af te rekenen als de medewerker vraagt of je een verzorgende crème wilt. Je denkt “ja dat wil ik wel, maar welke?” Je tuurt over de toonbank en ziet tientallen sachets (niet hersluitbaar) en tubes staan in alle kleuren van de regenboog, allemaal schreeuwend om aandacht.
Je denkt “laat maar”, maar gelukkig is er de behulpzame medewerker die jou advies geeft over welke crème het beste bij jou past. Je zegt “prima, doe deze maar” en gaat afrekenen: “€18 alsjeblieft”, zegt de medewerker. Fronsend, pruilend met je lip en een kleine draai in je maag later, besluit je toch af te rekenen. Oh nee toch niet, je bedenkt je net dat je nog zonnecrème in je tas hebt zitten.

Herkenbaar? Precies.

Say hello to Mr Black, Ms Pink, Dr Bronz, Faceboom en Aftertan!

De gemiddelde verkoopprijs voor een kwalitatieve zonnebankcrème is €6 voor een sachet (eenmalig gebruik) en €50 voor een tube. Dat vinden wij gek. Of je nu een sachet koopt of een tube, een kwalitatief hoogwaardige zonnebankcrème moet betaalbaar en makkelijk te gebruiken zijn voor iedereen.

Wij hebben goed naar jou geluisterd. Het resultaat is een zonnebankcrème voor man én vrouw. Voedend, verzorgend en met optimaal bruiningsresultaat, maar ook heel makkelijk in gebruik. We zijn er stiekem wel een beetje trots op. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels hebben we ook een krachtige zonnebankcrème voor de gevorderde zonner, een zonnebankcrème speciaal voor het gezicht en een verzorgende aftersun lotion. Ook zijn we al weer volop bezig met familie uitbreiding en producten voor de binnen- en buitenzon!

Aloë Vera 🌱

De meeste zonnestudio’s vinden het belangrijk dat producten op Aloë Vera basis zijn. Hiervoor wordt vaak gekeken of Aloë Vera als eerste in de ingrediëntenlijst staat.
Volgens internationale wetgeving moet het ingrediënt met de hoogste dosering als eerste worden genoemd. Daar wordt slim op ingespeeld en andere A-merken maken daarom gebruik van Aloë Vera gel.

House of Tan maakt gebruik van Aloë Vera concentraat in haar zoncosmetica. Dit is tot 200x geconcentreerder dan pure Aloë Vera gel omdat het water is verwijderd.

Toch een klein stukje over ons

House of Tan is een Nederlandse fabrikant van zoncosmetica voor gebruik onder de zonnebank zoals zonnebankcrèmes, aftersun en andere verzorgingsproducten.

We onderscheiden ons als een prestigemerk. Onze producten worden gemaakt in Nederland en wij werken samen met de allerbeste laboratoria en beroemde parfumeurs. We concurreren met de top van de top maar wel tegen een betaalbare prijs.