0
blog

Hoe kies je de beste zonnebankcrème?

By 19 november 2019september 10th, 2020No Comments

Voordat je onder de zonnebank gaat, is het belangrijk om je huid in te smeren met een zonnebankcrème. Maar hoe kies je de beste zonnebankcrème? Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon en wordt bepaald door twee factoren. Enerzijds je huidtype en anderzijds je bruiningswens. We leggen je het verder uit in dit artikel.

Bronzer of niet?

De meeste mensen bezoeken de zonnebank om een bruiner kleurtje te krijgen. Veel mensen hebben dan ook de voorkeur voor een zonnebanklotion met bronzer. De bronzer zorgt namelijk voor een snellere en diepere bruining. Ga je voor een ander doel naar de zonnebank of ben je op zoek naar een zonnebankcrème zonder bronzer, dan kan de zoektocht wat langer duren. Maar uiteindelijk vind je zeker weten een crème die bij jou past. Meer weten over hoe je sneller bruin wordt onder de zonnebank? Lees dan onze blog; Hoe word je sneller bruin onder de zonnebank? 3 tips

Huidtype

Als je goed weet om welke reden je een bezoek brengt aan de zonnebank, kan je al wat gerichter op zoek naar de beste zonnebankcrème. Maar in je zoektocht, moet je wel nog rekening houden met een belangrijke andere factor, namelijk je huidtype. Misschien is je huid wel gevoelig voor bepaalde ingrediënten of erger nog, ben je allergisch voor een bepaalde stof. Dit is natuurlijk wel iets om rekening mee te houden, anders lig je tijdens je zonnesessie de hele tijd te krabben in plaats van te genieten onder de zonnebank. Dat genot staat ook voor House of Tan centraal. Volgens ons moet een zonnebankbeurt een moment van ontspanning zijn en geen verplicht nummertje. Daarom helpen wij je graag in je zoektocht naar de beste zonnebankcrème.

Keuzehulp

Bij House of Tan bieden we jou onze keuzehulp aan. We stellen je enkele vragen over onder andere het aantal bruiningsessies en je bruiningsvoorkeur. Aan de hand van je antwoorden, heb je binnen 30 seconden een op maat gemaakte resultaat. Je bent er dus zeker van dat je de meest geschikte zonnebankcrème voor jouw voorkeuren ontvangt.

Kies de beste zonnebankcrème

De beste zonnebankcrème kiezen. Het lijkt een formaliteit, maar is enorm belangrijk als je het maximale uit  je beurt onder de zonnebank wil halen. Veel bedrijven of artikelen schrijven je voor wat je het best kunt kopen, denk maar aan ‘De top 5 beste zonnebankcrèmes van 2019’. Maar zo werkt het helaas niet. Iedereen is anders en dat betekent ook dat iedereen nood heeft aan een andere zonnebankcrème. Bij House of Tan willen we je zelf laten ontdekken wat de beste zonnebankcrème voor jou is. Dat doen we aan de hand van onze keuzehulp die je stap voor stap begeleidt in je keuzeproces.