Retouren

Ontevreden over je online aankoop?

Algemene informatie

 1. Elk artikel kan geretourneerd worden binnen 14 dagen na de bezorgdatum.
 2. Om aanspraak te maken op je herroepingsrecht is het voldoende om de artikel(en) binnen de herroepingstermijn van 14 dagen na de bezorgdatum terug te sturen.
 3. Zorg ervoor dat alle artikelen er precies zo uit zien als tijdens de ontvangst: labels + kaartjes.
 4. Verwijder label(s) voorzichtig als dit een goede beoordeling van het product in de weg zit.
 5. Zoncosmetica behoort tot de categorie hygiënische artikelen en het retourrecht zoals gedefinieerd in de wet koop op afstand is alleen van toepassing als het product met ongeopende verzegeling teruggezonden wordt.
 6. We kunnen geen artikelen accepteren waarvan de verzegeling is geopend of verwijderd.

Retourneren

 1. Helaas kunnen wij om technische reden niet een bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst. Dit omvat het veranderen van de volume van een artikel, het verwijderen van een artikel en het wijzigen van het afleveradres of betaalmethode.
 2. Lees voor een makkelijke retourzending de retour instructies op de factuur.
 3. Je kunt gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping welke je hier kan downloaden.
 4. Plak een retourlabel op je pakket (of een ander stevige, onbuigbare verpakking of doos) over het bestaande afleveradres.
 5. Stuur het pakket op naar ons magazijn. Gebruik het volgende adres:
  House of Tan B.V.
  Helderseweg 31
  1817 BA Alkmaar
  Nederland
 6. Retourpakketen of zendingen kun je afgeven bij elke DPD Parcelshop shop of postkantoor bij jou in de buurt.
 7. Bij afgifte van je pakket bij een DPD Parcelshop of postkantoor ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar dit bewijs goed! Dit is jouw bewijs dat je het pakket hebt geretourneerd naar House of Tan.
 8. Verstuur je de retourzending via reguliere post dan is House of Tan niet verantwoordelijk voor een vermiste of ongeleverde zending.
 9. Neem contact op met de Klantenservice als je niet de factuur hebt met retourinstructies of als je andere vragen hebt. We helpen je graag.
 10. Echter, je kunt wel je bestelling annuleren binnen 60 minuten van het plaatsen van de bestelling. Neem contact op met onze klantenservice voor het annuleren van individuele artikelen of volledige orders.

Beschadigde of verkeerde producten

 1. House of Tan staat garant voor hoge kwaliteit en service. Als je onverhoopt een verkeerd product hebt ontvangen of één van onze producten beschadigd is, heb je het recht deze te retourneren.
 2. Stuur de foute of beschadigde producten terug naar ons. We zullen deze vervangen als deze nog op voorraad zijn of het volledige aankoopbedrag restitueren.
 3. Volg dezelfde procedure zoals beschreven in de bovenstaande retouren sectie.

Ruilen

Het is niet mogelijk producten te ruilen. Stuur de producten terug naar ons en plaats een nieuwe bestelling voor het juiste product.

Restitutie

 1. Zodra wij je retourzending hebben gecontroleerd en verwerkt, zullen wij je een email sturen.
 2. Restitutie vindt zo spoedig mogelijk plaats en uiterlijk binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je de artikelen terugstuurt of aan hebt gegeven deze terug te willen sturen.
 3. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat restituties bijgeboekt zijn op je bankrekening of creditcard. Dit is afhankelijk van je bank.
 4. Als je onverhoopt niet een bevestigings-e-mail hebt ontvangen binnen 14 dagen na je retourzending, neem dan contact op met onze klantenservice.