Betalen

Welke methode je ook kiest, je betaalt veilig.

Betaalmethoden

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan om het winkelen bij House of Tan zo veilig en makkelijk mogelijk te maken:

iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, KNAB, Bunq of de Friesland Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

  1. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen
  2. Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  3. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

Creditcard

Met het plaatsen van je bestelling geef je House of Tan toestemming het bedrag van je creditcard af te schrijven. Let tijdens het invoeren van je creditcard gegevens op een correcte spelling van je naam, creditcard nummer, vervaldatum en veiligheidscode.

Paypal

Met PayPal betaal je snel en veilig online met je creditcard of bankrekening.

  1. Betaling is traceerbaar. Je kan de status volgen van je betaling op je PayPal account.
  2. Betaling is makkelijk en direct .
  3. Je hoeft geen creditcard te gebruiken. Je kan ook direct geld overmaken via je bankrekening.
  4. Als je een creditcard gebruikt, wordt je creditcard nummer nooit vrijgegeven. Het is veilig versleuteld via de server van Paypal om ongeautoriseerd gebruik te minimaliseren.

Bancontact

Bancontact is het online betaalsysteem van de gezamenlijke Belgische banken en de meest gebruikte online betaalmethode in België.

AfterPay

Meer dan 4 miljoen unieke consumenten in Nederland maken gebruik van AfterPay, maar ook in België, Duitsland en andere eurolanden is de betaalmethode actief.

Met AfterPay kan je het product eerst zien en passen, voordat je deze betaald. Na het ontvangen van de bestelling ontvang je een (digitale) acceptgiro en heb je maar liefst 14 dagen de tijd om de acceptgiro te betalen. Deze ontvang je per mail of per sms, meestal een aantal dagen na het ontvangen van je bestelling. Als je toch niet tevreden bent met jouw bestelling, betaal je uiteraard niks.

Apple Pay

Apple Pay is de internationale betaalmethode van Apple. Je kunt op twee manieren online afrekenen via Apple Pay. Via de reguliere checkout en via een zogeheten fast-checkout, waarbij er direct vanaf de productpagina afgerekend kan worden zonder tussenkomst van ‘een winkelwagentje’. De adres- en betaalgegevens van jouw zijn namelijk al bekend bij Apple Pay en hoeven niet opnieuw te worden ingevuld. Het afrekenproces wordt hiermee aanzienlijk verkort.

Veiligheid

Wij gebruiken gecertificeerde encryptie technologie om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen derden. Je order- en creditcard gegevens worden versleuteld verzonden door gebruik te maken van SSL (Secure Socket Layer) en 3D Secure procedures. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld (zie ook ons privacybeleid).

Payment service provider

Buckaroo is onze payment service provider en handelt veilig de betalingen af voor House of Tan. Je wordt omgeleid naar de website van Buckaroo wanneer je betaling wordt verwerkt op onze website. De naam van Buckaroo terugvinden op je creditcardafschrift. Meer informatie kun je vinden op de website van Buckaroo: www.buckaroo.nl

BTW

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Bestelling annuleren

Wegens de wijze waarop wij bestellingen afhandelen, is het niet mogelijk om een bestelling te annuleren, dus check goed je order voordat je bestelt! Als een bestelling is geplaatst, wordt deze verzonden.