Geniet van 25% korting op producten vanaf 50 ml.

0
blog

De beste zonnebankcrème? Ontdek ons aanbod

By 24 juli 2020september 10th, 2020No Comments

Maandelijks ga je naar de zonnebank om jezelf voor te bereiden op de zomer die voor de deur staat. Maar na een aantal bezoeken, merk je dat je huid is uitgedroogd. Dat is verleden tijd met een zonnebankcrème. Deze lotion verzorgt je huid tijdens het bruinen, terwijl jij geniet onder de zonnebank.

Lekker geurtje

De beste zonnebankcrème? Die vind je bij House of Tan. Binnen zonnebanklotions wordt er zelden een onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Toch geeft zo’n lotion een bepaalde geur af, die we automatisch associëren met een bepaald geslacht, met alle gevolgen van dien. Dit is niet het geval bij de producten van House of Tan. Onze drie zonnebankcrèmes zijn aangepast aan onze verschillende doelgroepen. Wij doen ze hier graag voor jou uit de doeken.

Ms Pink

Vrouwen hebben vaak weinig problemen met zonnebankcrèmes. De meeste van hen zijn namelijk gericht op het vrouwelijke geslacht. Toch leggen wij bij House of Tan de vrouwen graag eens extra in de watten. Daarom hebben wij een zonnebankcrème ontwikkeld die alles heeft wat een vrouw zoekt: Ms Pink. Deze zonnebanklotion combineert de geur van jasmijn, vanille en Ylang-ylang. Deze zorgen voor een optimaal genot tijdens jouw zonnebankbeurt.

Mr Black

Maar eerlijk is eerlijk: een zonnebank is al lang niet enkel meer voor vrouwen. Steeds meer mannen vinden de weg naar de zonnebank. Het is namelijk de ideale manier om in juni al met een bruine borst te pronken op het strand in Ibiza. Maar helaas, hoe makkelijk de weg naar de zonnebank is, zo moeilijk verloopt de zoektocht naar een mannelijke zonnebankcrème. De meeste zonnebanklotions hebben een vrouwelijke geur, waarmee je als stoere man liever niet geroken wordt. Daarom introduceren wij graag Mr Black. Deze zonnebankcrème is op maat voor de man gemaakt. Ingrediënten als musk, amber en oranjebloesem zetten de mannelijke eigenschappen extra in de verf. Je hoeft je dus niet meer te verstoppen in het zonnecentrum.

Dr Bronz

Vind je dat het geslachtsverschil allemaal niet uitmaakt, dan denken wij ook aan jou. We stellen je graag voor aan Dr Bronz. Deze zonnebanklotion is op ieders lijf geschreven dankzij de combinatie van geuren: Sandel, Amber en Jasmijn. Of je nu een vrouw of een man bent, met deze zonnebankcrème val je nooit uit de toon. Op zoek naar de zonnebankcrème die het beste bij jou past? House of Tan helpt je graag verder via haar keuzehulp.