0
blog

Hoe word je sneller bruin onder de zonnebank? 3 tips

By 24 juli 2021april 4th, 2024No Comments

De meeste mensen gaan naar de zonnebank voor een bruinere huid. Maar voor sommige gaat dit toch niet snel genoeg. Daarom geven wij je drie tips die ervoor zorgen dat je sneller bruin wordt onder de zonnebank.

Regelmatig bezoek

Allereerst is het belangrijk om de zonnestudio regelmatig een bezoekje te brengen. Van één bezoekje, ga je niet opeens langdurig bruiner worden. Daarom raden wij je in het begin aan om voor een wekelijkse beurt onder de zonnebank te kiezen. Op die manier zal de bruine kleur dieper doordringen in je huid. Als beginner doe je er goed aan de duur van je sessie te beperken tot 10-15 minuten. Deze kun je vervolgens langzaamaan opbouwen.

Voor het juiste advies moet je bij professionele zonneconsulenten zijn, zij kunnen op basis van jouw huidtype aangeven welk type zonnebank het beste bij je past. Luister hierbij goed naar je huid en hoe deze reageert. Een veelgemaakte fout is dat men niet langzaam opbouwt maar gelijk voor langere sessies gaat. Dit kan ervoor zorgen dat je schade of verbranding aan je huid toebrengt. Langer onder de zonnebank liggen komt je bruinere kleur dus niet per se niet ten goede.

Zonnebankcrème

Voordat je onder de zonnebank kruipt, kun je jezelf het best insmeren met een zonnebankcrème. Deze crème voedt, hydrateert en verzorgt je huid terwijl jij ligt te genieten. Kies daarom voor een crème die bij jou past. Bij House of Tan bieden we verschillende lotions aan die, naast hydratatie, ook voor een langdurige en maximale bruining zorgen.

Dr. Bronz is ons paradepaardje. Deze luxe en krachtige zonnebankcrème combineert een bruiningsversneller met DHA bronzer, natuurlijke bronzers en hoogwaardige ingrediënten die de huid tijdens het zonnen optimaal verzorgt, voedt en hydrateert. Ook doet de combinatie van amber, sandel en jasmijn je wegdromen naar exotische bestemmingen met paradijselijke stranden.

Aftertan

Maar wil je echt sneller bruin worden onder de zonnebank, dan is een verzorgende crème onder de zonnebank niet voldoende. Wij raden je aan om na je beurt onder de zonnebank een aftersun te gebruiken. Onze aftertan is een verzorgende aftersun die de huid na het zonnen verkoelt en verzacht en zo zorgt voor een mooie en langdurige bruining. Daarnaast zorgen de hoogwaardige ingrediënten voor een optimale hydratatie en kalmering van de huid. De huid voelt soepel en zijdezacht aan na gebruik.

Veel mensen denken dat een aftersun enkel nodig is wanneer je verbrand bent, maar dat is dus niet het geval. Aftersun smeren na elk contact met de zon of zonnebank zorgt ook voor een diepere bruine kleur.

Verzorg je huid

Zoals je merkt, moet je er wel iets voor over hebben om sneller bruin te worden onder de zonnebank. Belangrijk hierbij is dat je steeds denkt aan de verzorging van je huid, zowel tijdens als na je beurt onder de zonnebank.