Over House of Tan

Wie leest nou zo’n oersaaie “over ons” pagina, waarin je als bedrijf zegt hoe geweldig je bent? Niemand. Daarom moet je deze wel lezen.

Elke zonnestudio wil een hogere cosmetica omzet

De gemiddelde adviesverkoopprijs van een kwalitatieve zonnebankcrème is €6 voor een sachet (eenmalig gebruik) en €50 voor een tube. Dat vinden wij gek. Of je nu een sachet koopt of een tube, een kwalitatief hoogwaardige zonnebankcrème moet betaalbaar en makkelijk te gebruiken zijn voor iedereen.

Met ruim 10 jaar ervaring in de zonnebranche hebben wij goed naar de zonner en ondernemer geluisterd. Het resultaat is een zonnebankcrème voor man én vrouw. Hoge marges voor de zonnestudio, hoogwaardige kwaliteit en tegen een betaalbare prijs voor de zonner. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels hebben we ook een unisex zonnebankcrème voor de gevorderde zonner, een zonnebankcrème speciaal voor het gezicht en een verzorgende aftersun lotion. Ook zijn we al weer volop bezig met familie uitbreiding en producten voor de binnen- en buitenzon!

Een klein stukje over ons

House of Tan is een Nederlandse fabrikant van zoncosmetica voor gebruik onder de zonnebank zoals zonnebankcrèmes, aftersun en andere verzorgingsproducten.

We onderscheiden ons als een prestigemerk. Onze producten worden gemaakt in Nederland en wij werken samen met de allerbeste laboratoria en beroemde parfumeurs. We concurreren met de top van de top maar wel tegen een betaalbare prijs.